Luni, 26 Noiembrie 2007
Forumul Romanilor din Italia www.romania-italia.net asociatia fratia, consulat italian, vize munca italia, reintregire familie italia, consulat roma RomaniaItalia.NET romania-italia .net forum,documente,locuri de munca,fluxuri 2006
Prima pagina
Meniu principal
Prima pagina
Noutati
Ghidul cetateanului in UE
Imigratie,Rezidenta
Documente,Legislatie
Invatamint
Comunitatea RO
Munca
Ambasada,Consulat
Info utile
Circulatie,Auto,Moto
Asistenta sociala
Asigurari-Munca,Voiaj
Casa
Sanatate
Turism
Sibiu 2007
Finantari in Romania
Italia: Ghid fiscal
Rgnpress
Actualitatea-Romaneasca.ro
Lucrare de lIcenta online

Linkuri Parteneri


Bine ati venit in comunitatea virtuala a romanilor din Italia.

www.RomaniaItalia.</em>NET 

Acest site isi propune sa fie puntea de comunicare a romanilor din Italia si Romania,vorbitorilor de romana din Italia dar si al romanilor de pretutindeni ! Aveti posibilitatea sa va cunoasteti, sa va impartasiti experientele, gandurile, problemele, succesele, temerile......

Pentru a vizualiza toate informatiile din site, inscrie-te

apasa aici pentru a te inscrie

Miruna Tarcau la Salon du Livre
Monday, 26 November 2007

Dupa ce a publicat anul trecut, la 16 ani, primul sau roman, intitulat “L'ile du diable”, Miruna Tarcau revine cu o noua carte, o prima parte a unei povesti despre razboi, cu conotatii fantastice.

 “La guerre des Titans - tome I - Le choix de Selenae” a fost publicata la editura Christian Feuillette si a fost lansata, in zilele de 17 si 18 noiembrie, in cadrul Salonului de Carte de la Montréal, informeaza publicatia Pagini Romanesti.

Ziua Nationala a Romaniei sarbatorita in Israel
Monday, 26 November 2007
Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei,Orchestra de Camera Concerto a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti va sustine o serie de concerte in Israel.

 Primul concert din aceasta serie va avea loc luni, 3 decembrie, la Auditorium Hall din Haifa, de la ora 20.00. Marti, 4 decembrie, Orchestra va concerta la Clermont Hall, Scoala de Muzica Buchmann Mehta din cadrul Universitatii din Tel Aviv, la ora 19.30, si miercuri, 5 decembrie, la Wise Auditorium din cadrul Academiei de Muzica si Dans din Ierusalim, Campusul Givat Ram, la ora 20.30.
Citeste mai departe...
Punti peste spatiu si timp – Ziua Romaniei la Lisabona
Monday, 26 November 2007
Romania sarbatoreste Ziua Nationala prin participarea in cadrul programului initiat de Muzeul Muzicii din Portugalia, dedicat Presedintiei Portugheze si intitulat: Culturi Muzicale ale Uniunii Europene: o Calatorie instrumentala avandu-i ca invitati pe mezzo-soprana Liliana Bizineche si pianistul Nicolae Dumitru.
Citeste mai departe...
Ciclul „Filme romanesti de ieri si de azi” continua la Berlin
Monday, 26 November 2007


Tinerii cineasti si actori romani- distinsi din ce in ce mai frecvent cu importante premii - ocupa un loc tot mai vizibil pe scena cinematografica internationala.

Un motiv suficient pentru a continua initiativa prezentarii, la ICR Berlin - in fiecare ultima miercuri a lunii - , a unei selectii a celor mai reprezentative filme romanesti de lung si scurt metraj.
Citeste mai departe...
Presedintele Basescu, pentru trei zile in Spania
Monday, 26 November 2007
Presedintele Romaniei, Traian Basescu , face, in perioada 26-28 noiembrie 2007, o vizita de stat in Regatul Spaniei, informeaza Promt Media

.  Seful statului va avea convorbiri cu suveranul spaniol, Regele Juan Carlos I, se va intalni cu prim-ministrul Jose Luis Rodriguez Zapatero si cu reprezentanti ai Parlamentului Spaniei.
Citeste mai departe...
<< Start < Precedent 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Urmator > Ultimul >>

Rezultate 1 - 9 din 16256

Intrare Utilizator Inregistrat
Utilizator

Parola

Autentificare automata!
?
Vrei sa devii gratuit membru si sa beneficiezi de toate facilitatile oferite membrilor de RomaniaItalia.NET?
Cine este conectat
Sunt 164 vizitatori online
Total utilizatori
9416 -inregistrati
5 -astazi
283 -luna aceasta
Ultimul: phd_woman
Stirile zilei



Romania Italia.NET@work Romania Italia NET permesso di soggiorno
Forum de discutii - Roportal This is my Google PageRankďż˝ - SmE Rank free service Powered by Scriptme This is my Google PageRank
Informatiile si imaginile stirilor sunt ďż˝ Copyright-ul ziarelor din care au fost extrase articolele.RomaniaItalia.NET nu este raspunzator pentru continutul lor.
www.romaniaitalia.com | www.romania-italia.com| www.romaniaitalia.it | www.romaniaitalia.net | www.romania-italia.net | www.romaniaitalia.ro | www.romaniinitalia.com
Anti Spam