ULTIMA ORĂ ANUNŢURI ARHIVA REDACŢIA CONTACT
Următoarea apariţie (varianta tiparită): 1 decembrie 2007
Ediţia 24 noiembrie 2007

Prima Pagină
România
Montréal
Agenda
Internaţional
Imigrare
Dosare PR
Literare
Etno
Magazin
Sport




vizitatori din
01.09.2002

Informatia de care ai nevoie

Pagini Romanesti, din nou gratuit!
Pentru unii ar putea fi o veste buna, pentru altii, una rea. De la 1 decembrie, iata, de Ziua Nationala a Romaniei, Pagini Romanesti revine la statutul de publicatie distribuita gratuit, asa cum a fost de la aparitie pana pe 15 septembrie a.c. Aventura noastra de ziar pe bani a durat doar doua luni si jumatate.
O perioada, probabil, lunga pentru aceia dintre dumneavoastra care v-ati obisnuit, pe parcursul a sase ani, sa gasiti publicatia noastra la aproape fiecare colt de strada. E posibil ca acum, in ultimele luni, sa nu mai fi avut acces la ziar la fel de usor ca inainte. Citeste articolul
Pe cine votam?
Crima comisa de romanul-rom Mailat in Italia a luat fata dezbaterilor pentru alegerile europarlamentare din Romania. Chiar si dezbaterile pe marginea referendumului pentru uninominal au fost mai animate decat cele pentru euroalegeri. Si asta in primul rand datorita implicarii presedintelui Traian Basescu, cu toate gaselnitele sale pentru a se adresa romanilor: linia telefonica la care oricine putea asculta vocea presedintelui, scrisoarea aceluiasi Basescu gasita de romani in cutia lor postala, ca si interventiile televizate ale acestuia, in care a pus tunurile pe clasa politica imorala si “expirata”.
Citeste articolul
Guvernul a dat primii bani fostilor proprietari
Calin Popescu Tariceanu
Martea trecuta, in cadrul unei ceremonii oficiale (foto), premierul Calin Popescu Tariceanu a inmanat primele despagubiri in bani unui numar de 20 de fosti proprietari deposedati abuziv de regimul comunist.
Maximul sumei pe care fostii proprietari o pot primi in aceasta prima etapa este de 250.000 de RON. Persoanele ale caror proprietati au fost evaluate la o suma mai mare mai pot primi tot sub forma de numerar inca 250.000 RON, iar diferenta va fi acordata sub forma de actiuni la Fondul Proprietatea.
Despagubirile in bani se acorda persoanelor ale caror proprietati nu mai pot fi retrocedate in natura. Citeste articolul

     Montreal.ro - informatie

SUMAR
 Traian Basescu a respins codul infractorilor
 Petrolul a luat-o razna
 Despre “québécitude”
 Italienii au descoperit pestera lupoaicei
 Asteptand adversarele



Parteneri


Revista presei





România | Montréal | Dosare PR | Agenda | Literare | Sport | Harta site | Publicitate

The contents of this site are copyright (©) 2002-2007, Pagini Romanesti. All Rights Reserved.
Web site developed by: