Alegeţi rezoluţia ecranului: Ajustare automată 800x600 1024x768
Număr afişări: 3261378

Menu Principal

Home
Românii
Contact

Titlurile RGN Press

Cele mai citite ştiri Romanian Global News

    Despre noi

    Romanian Global News constituie un canal de ştiri preluate, prioritar, din comunităţile româneşti de peste hotare, ştiri care vor fi transmise constant către mass-media din România, Guvern, Parlament, Preşedinţie etc. Acelaşi flux de ştiri îmbogăţit şi cu ştiri din România va fi transmis către  mass-media de expresie românească din  comunităţile româneşti de pretutindeni şi către presa străină .

    Scopul esenţial al unei asemenea întreprinderi este acela de a aduce realitatea românească de peste hotare în centrul atenţiei publicului larg din România. Astfel, pe lângă ştirile de senzaţie sau cu o anumită încărcătură politică, preluate de cele mai multe ori de mass-media din România, o agenţie de ştiri de acest tip va asigura prezenţa constantă în presa românească a tuturor evenimentelor din cadrul comunităţilor româneşti şi din ţările unde aceste comunitati traiesc.

    Agenţia se adreseaza mass-media din cadrul comunităţilor româneşti din statele vecine şi din Occident, mass-media străine, mass-media din România, cărora le pune la dispoziţie informaţia pe bază de parteneriat, ambasadelor României, ambasadelor străine din România precum şi altor instituţii interesate.


    Orice român din afara frontierelor care are ceva de transmis despre activităţile sale sau al comunităţii din care face parte poate fi corespondent al RGNPRESS.


    Miruna Tarcau la Salon du Livre Imprimare E-mail
    Montreal, Canada / Romanian Global News   
    duminică, 25 noiembrie 2007
    Image
    Dupa ce a publicat anul trecut, la 16 ani, primul sau roman, intitulat “L'ile du diable”, Miruna Tarcau revine cu o noua carte, o prima parte a unei povesti despre razboi, cu conotatii fantastice. “La guerre des Titans - tome I - Le choix de Selenae” a fost publicata la editura Christian Feuillette si a fost lansata, in zilele de 17 si 18 noiembrie, in cadrul Salonului de Carte de la Montréal, informeaza publicatia Pagini Romanesti.
     
    < Precedent   Următor >

    Publicitate

    Parteneri