ULTIMA ORĂ ANUNŢURI ARHIVA REDACŢIA CONTACT
Următoarea apariţie (varianta tiparită): 1 decembrie 2007
Ediţia 24 noiembrie 2007

Prima Pagină
România
Montréal
Agenda
Internaţional
Imigrare
Dosare PR
Literare
Etno
Magazin
Sport




vizitatori din
01.09.2002

      Agenda saptamanala

Festival de Film al UE in Canada

In perioada 14 noiembrie - 2 decembrie 2007, va avea loc la Ottawa si Vancouver Festivalul de Film al Uniunii Europene. In cadrul acestui eveniment cultural organizat de catre Delegatia Permanenta a Uniunii Europene la Ottawa impreuna cu Institutul de Film Canadian (CFI), Romania va fi prezenta cu doua productii cinematografice : Dupa ea, regia Cristina Ionescu (Ottawa, 16 noiembrie 2007, ora 21.00) si Cocosul decapitat, in regia lui Radu Gabrea (Vancouver, 25 noiembrie 2007, Pacific Cinémathèque, 1131 Howe Street, ora 21.25).

Proiectia filmului de la Ottawa va avea loc in sala Auditorium, National Archives and Library of Canada (LAC), 395 Wellington si fi precedata de un cocktail oferit de Ambasada Romaniei.

Biletele pot fi procurate la intrare. Pretul unui bilet este 6 CAD pentru membrii CFI sau ai LAC si 9 CAD pentru accesul general.



Miruna la Salon du Livre

Dupa ce a publicat anul trecut, la 16 ani, primul sau roman, intitulat L'ile du diable, Miruna Tarcau revine cu o noua carte, o prima parte a unei povesti despre razboi, cu conotatii fantastice. La guerre des Titans - tome I - Le choix de Selenae a fost publicata la editura Christian Feuillette si a fost lansata, in zilele de 17 si 18 noiembrie, in cadrul Salonului de Carte de la Montréal.



Artisti la encan

Pierre Wilson, Directeur - conservateur du Musée des maîtres et artisans du Québec anunta ca muzeul se afla in cautare de donatii - opere de arta si alte obiecte - pentru encanul care va avea loc in primavara. Artistii si artizanii din toate comunitatile sunt deci invitati sa ofere obiecte facute sau detinute de ei pentru acest encan care se vrea, desigur, unul mai special, legat de profilul muzeului.

Fiecare obiect donat trebuie insotit de o evaluare a valorii sale pe piata, ca si de evaluarea celei mai mici valori la care el poate fi vandut la encan. Chitanta va fi obtinuta dupa vinderea obiectului.

Daca obiectul nu se vinde, el poate fi recuperat de proprietar sau lasat pentru urmatorul encan. Pentru detalii: 514-747-7367 poste 7201 (Pierre Wilson).

Pagini Româneşti
De acelaşi autor:

noiembrie 2007:

Expluzati din Europa, hotii lucreaza acasa
Tariceanu si Cioroianu au dat mana cu un infractor
Pasari programate
Inca un mister se risipeste

Tipăreşte articolul imprimă   Trimite unui prieten trimite unui prieten   exprimă-ţi opinia

Prima paginaprima pagina   Vezi toate articolele semnate de Pagini Româneşti vezi toate articolele semnate de Pagini Româneşti

SUMAR
 Traian Basescu a respins codul infractorilor
 Petrolul a luat-o razna
 Despre “québécitude”
 Italienii au descoperit pestera lupoaicei
 Asteptand adversarele



Parteneri


Romanian Global News



Număr de cititori:


România | Montréal | Dosare PR | Agenda | Literare | Sport | Harta site | Publicitate

The contents of this site are copyright (©) 2002-2007, Pagini Romanesti. All Rights Reserved.
Web site developed by: